Marcinkevičius




Neleiskite seksualiniuose santykiuose išsikeroti rutinai

 

Vestuvės – itin džiaugsminga šventė. Tačiau dalis pradėjusių vedybinį gyvenimą baiminasi, kad įprasti poros santykiai pasikeis. Nemažai porų nerimauja dėl rutinos, kuri gali apimti tiek kasdienį bendravimą, tiek lytinius santykius. Ši mintis nėra iš piršto laužta – statistikos duomenimis, Lietuvoje skiriasi beveik kas antra pora. Viena esminių skyrybų priežasčių – tarpusavio supratimo nebuvimas, per mažas dėmesys vienas kitam. Išvengti tokios grėsmės seksualiniame poros gyvenime padeda kryptingos pastangos ir įvairios prekės suaugusiems.

 

 

Sekso nauda

Seksas – itin svarbi santykių dalis. Ją puoselėti tiesiog būtina. Tai svarbu ne tik siekiant individualaus seksualinio malonumo, bet ir geresnio tarpusavio ryšio. Moksliniai tyrimai atskleidžia, kad seksas naudingas tiek vyrams ir moterims atskirai, tiek partneriams kaip socialiniam vienetui. Pateikiame kelias reikšmingas sritis, kurias teigiamai veikia kokybiški lytiniai santykiai.

Fizinė ir psichologinė savijauta

Sekso metu organizme išsiskiria meilės ir laimės hormonai. Be to, orgazmo metu atsipalaiduoja raumenys, pagerėja kraujotaka. Tai teigiamai veikia ne tik nuotaiką. Tyrimais įrodyta, kad seksas, ir ypatingai – orgazmas gali padėti sumažinti fizinį skausmą. Seksas taip pat gerina psichologinę savijautą: didina pasitikėjimą savimi, optimizmą, atsparumą stresui. Be to, atsipalaidavus pagerėja miego kokybė.

Išvaizda

Tiek vyrai, tiek moterys, besimėgaujantys reguliariais lytiniais santykiais, gali pasigirti geresne išvaizda. Taip yra dėl to, kad seksas aktyvina kraujotaką, o ši iš organizmo geriau pašalina kenksmingas medžiagas ir aprūpina audinius naudingosiomis. Mažiau spuogų, lygesnė, skaistesnė oda, dailesnės kūno formos, tankūs plaukai – dar viena priežastis, kodėl dėmesio vertos malonumą didinančios prekės suaugusiems ir intymios pastangos apskritai.

Santykiai

Kartu patirtas malonumas ir intymumas neabejotinai sustiprina poros santykius. Taip didinamas pasitikėjimas savimi ir kitu. Be to, seksualinio ryšio palaikymas ir tobulinimas padeda vystyti santykius. Šiuo atveju itin naudingos intymios prekės – vibratoriai, lubrikantai, sekso žaislai. Nuolatiniai pokyčiai, augimas, kūrybinių sprendimų ieškojimas, eksperimentavimas – nuostabus būdas apsisaugoti nuo rutinos.

Pirkiniai, naudingi kiekvienai nuo rutinos bėgančiai porai

Suaugusiems skirtos prekės – tai ne tik sekso žaisliukai. Šiandien sukurta išties efektyvių ir lengvai naudojamų gaminių, kurie padeda atrasti naujus potyrius, padidinti malonumą. Siekiant išvengti diskomforto ir rutinos, verta išmėginti:

Seksualius apatinius. Gundantis apatinis trikotažas nepaveikia reto kurio žmogaus. Todėl verta paskirti dalį šeimos biudžeto tiek vyriškiems, tiek moteriškiems apatiniams. Toks apatinis trikotažas gali būti ir teminis, ir paprastas. Dailiosios lyties atstovėms vertėtų pasidairyti viso kūno kojinės, dviejų dalių apatinių, peniuaro, vyrams – žaismingų ar prabangiai atrodančių apatinių kelnaičių. Tokie pirkiniai padės pamatyti sutuoktinį ar sutuoktinę kitomis akimis, paįvairins miegamojo ritualus.

Žaidimus. Tokios prekės suaugusiems neapsiriboja kauliukais, ant kurių briaunų atvaizduotos sekso pozos. Į šią kategoriją galima įtraukti ir fetišo priemones, antrankius, akių raiščius. Be to, atsipalaiduoti padeda linksmai dekoruota patalynė, intriguojančios kortos.

Lubrikantus ir prezervatyvus. Šiandien galima rinktis iš ypatingai plataus lubrikantų, gelių, prezervatyvų asortimento. Jie atlieka ne tik drėkinimo, apsaugos nuo nėštumo, lytiniu keliu plintančių ligų funkciją. Šaldantys ir kaitinantys, kraujotaką spartinantys, aromatizuoti ir skoniniai, vaginaliniam ir analiniam aktui skirti lubrikantai dovanoja kone neišsemiamas naujų pojūčių galimybes. Skirtingais efektais pasižymi ir prezervatyvai. Tokia apsaugos priemonė gali būti patobulinta gruoblėtu, rievėtu paviršiumi. Taip pat jie gali būti skirtingo storio, spalvų.

Masažo aliejai. Masažas, glamonės – puikus būdas atsipalaiduoti, geriau pažinti partnerio kūną, jo poreikius ir nusiteikti seksui. Aliejai gali būti papildyti afrodiziakais, feromonais, šildančiomis, kvapiosiomis medžiagomis, tad kaskart galite išmėginti vis kitokį.

Sekso žaislai. Vibratoriai, falo imitatoriai, kamuoliukai ir kitokie žaislai – prekės suaugusiems, kurios taip pat padeda atrasti malonumą iš naujo. Jie gali būti pritaikyti abiem sutuoktiniams. Tokios priemonės padeda eksperimentuoti, išmėginti kitas stimuliacijos ir sueities formas.

Kovoti su nuoboduliu ir rutina įmanoma net ir praėjus daugybei santuokos metų. Kone kasdien sukuriama naujų ar patobulintų intymių prekių variantų. Vis dėlto daugiausiai lemia nusiteikimas – būtent noras, pastangos keisti intymius santykius, rodyti dėmesį savo antrajai pusei padeda išvyti nuobodulį iš miegamojo. Suaugusiųjų prekės – sprendimas, kuris padės išlaikyti aistrą įdomiai, maloniai ir saugiai.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode